cuberdons, het smaakmysterie van bij ons
Gent
cuberdons, het smaakmysterie van bij ons
cuberdons, het smaakmysterie van bij ons
cuberdons, het smaakmysterie van bij ons
cuberdons, het smaakmysterie van bij ons
cuberdons, het smaakmysterie van bij ons
cuberdons, het smaakmysterie van bij ons
cuberdons, het smaakmysterie van bij ons

Cuberdons

het smaakmysterie van bij ons

ontdek het smaakmysterie

De originele Cuberdon
van Geldhof Confiserie

De Geldhof cuberdon wordt vervaardigd naar een recept uit 1873, per toeval ontdekt door de Gentse apotheker De Vynck. De harde korst en stroperige vulling kennen we nu nog steeds al de Gentse cuberdon.

Wil jij de samenstelling van onze mysterieuze smaak beter leren kennen?

los het smaakmysterie op

het officieel streekproduct

De cuberdons van Geldhof dragen het streekproduct.be - label. Met dit label voldoen wij aan de 5 criteria van een streekproduct namelijk diversiteit, innovatie, verbreding, duurzaamheid en biodiversiteit.

ontdek alle streekproducten

de Geldhof geschiedenis

Antoine Geldhof startte als 14-jarige in 1939 bij een grote confiserie in Gent. Hier leerde de oprichter van Geldhof Confiserie het 19e-eeuwse recept van de kleinzoon van apotheker De Vynck.

In 1954 starte Antoine Geldhof met Geldhof Confiserie, van vader op zoon werd het bedrijf over gedragen.

Echter in de jaren 80 verminderde de productie sterk doordat het hoofdingrediënt uitgeput raakte in de Sahel-landen. Op dit moment loopt onze productie steeds beter en groeit ons bedrijf mee met de populariteit van de cuberdon.

bekijk onze producten

Ontdek het smaakmysterie

Ben jij nieuwsgierig naar de hoofdingrediënten in de originele Gentse cuberdon? Speel mee en ontdek het smaakmysterie.